Sejur Antalya


Daca vrei sa te bucuri si tu de un concediu de vis vara asta, alege destinatia de vacanta preferata a romanilor: Antalya, preturi mici si servicii de lux! Cu plajele cu nisip fin, apele turcoaz si gastronomia ei, cu siguranta te va cuceri iremediabil.

Antalya este considerata paradisul plajelor, al gastronomiei si al cumparaturilor. Situata in sudul Turciei, la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Negre, Antalya ne ofera peisaje de vis datorita combinatiei dintre munte si mare.


Destinatia ideala a tinerilor, dornici de distractie, dar si a vacantelor in familie, in Antalya gasesti cele mai mari Aqua Parkuri si The Land of Legends Theme Park, un fel de Disneyland al turcilor.

Antalya este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean al Turciei, numita “Riviera turceasca” si atrage anual 30% din turistii straini care viziteaza Turcia.

Antalya este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Turcia, considerata paradisul plajelor, al gastronomiei si al cumparaturilor.

Antalya este destinatia perfecta atat pentru familii, oferind o varietate de locuri cu parcuri acvatice si multe activitati pentru copii, cat si pentru tinerii care vor sa se distreze la maxim.

Situata in sudul Turciei, la poalele muntilor Taurus, pe litoralul Marii Mediterane, Antalya este locul ieal pentru iubitorii combinatiei dintre mare si munte.

Cel mai comod mod de a ajunge in Antalya este cu avionul. Opteaza pentru un sejur Antalya cu zbor direct de tip charter, cu aterizare pe aeroportul International Antalya. Zborul dureaza circa 2 ore, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

 

Citeste si despre alte destinatii din Turcia!