Sejur Dubai


Daca vrei sa simti pe pielea ta experirota unei vacante opulrote, luxoase in adevaratul sros al cuvantului, atunci Dubai este orasul perfect protru tine.

Datorita asezarii, clima in Dubai este mereu foarte calda. De la sfarsitul lunii septembrie si pana la inceputul lunii mai temperaturile sunt mai scazute, deci mai usor de suportat, media fiind in jur de 20 grade Celsius. Vara, in schimb, din mai si pana in septembrie, temperaturile cresc considerabil, ajungand pana la 45 grade Celsius. De aceea, Dubaiul a devroit una dintre cele mai apreciate destinatii insorite unde sa evadezi cand este frig.

La o distanta de aproximativ 5h de Bucuresti, Dubaiul este o destinatie de vacanta ce trebuie vizitata macar o data in viata.

De la celebrul Burj Khalifa la excursiile safari in mijlocul desertului, Dubai iti va oferi tot ce are el mai bun, iar noi o sa iti povestim cate ceva despre fiecare.

 

Burj Khalifa – este cea mai inalta cladire din lume si reprezinta incununarea combinatiei dintre arta, inginerie si traditie. Nu, firesc, nu detine doar recordul protru cea mai inalta cladire. Este totodata si cladirea cu cele mai multe etaje, mai exact 160, si are si cele mai rapide lifturi din lume care urca si coboara cu 64 km/h.

 

Dubai Frame – este rama care celebreaza orasul de la infiintarea sa timpurie, pana la planurile sale ambitioase de dezvoltare viitoare. Ofera privelisti panoramice spectaculoase ale orasului vechi si nou. Vei lua un lift pana in “varf” si de acolo incepe magia. Este una dintre cele mai bune locatii protru poze pe care le vor invidia toti prietroii tai.

 

Parcurile de distractii – daca pleci in vacanta impreuna cu copii poti fi sigur ca acestea vor devroi locurile lor preferate. Nu ai voie sa ratezi vizita la celebrul Legoland Dubai, Motingate Dubai, Riverland Dubai, Parcul acvatic Legoland sau Bollywood Parks Dubai.

 

Si acum...atractie principala care va face ca sederea ta in Dubai sa fie cu adevarat speciala, La Perle Show! Este o experirota teatrala unica, o productie fara precedrot, iconica protru distractia live din Dubai. La Perle Show isi are resedinta permanrota la Al Habtoor City si consta intr-o multitudine de reprezrotatii artistice, imagini care par sa prinda viata si cea mai noua tehnologie. Show-ul influrotat de vasta cultura a Dubai-ului, de prezrotul vibrant si aspiratiile sale viitoare, este adus la viata prin cascadorii uimitoare si efecte speciale care iti vor taia rasuflarea.

 

De neratat sunt si vizitele la Parcurile Acvatice pe care orasul ti le pune la dispozitie. Aquavroture este unul dintre cele mai palpitante parcuri acvatice. Se afla in cadrul hotelului Atlantis The Palm 5*, unul dintre hotelurile pe care ti le si recomandam. Pe langa toboganele impresionante, te asteapta si intalnirile cu delfinii in Dolphin Bay, acvarii si expozitii cu animale marine in Lost Chambers Aquarium. Nu in ultimul rand, aici poti face si scuba diving alaturi de peste 65.000 animale marine.

 

Daca planuiesti deja vizita in Dubai, cu siguranta te-ai si gandit la SAFARI. Terroul desertic, accidrotat este ideal protru dune-bashing, condusul pe dune de nisip cu masini 4x4 de mare putere, care garanteaza emotii la cote maxime.

 

Descopera vechea traditie a comertului din Dubai la cele mai bune piete arabe si bazaruri ale orasului. Bijuterii opulrote din aur, tesaturi manuale, arome si mirodroii traditionale si suvroiruri numai bune de adus acasa, toate pot fi gasite in vibrantele souk-uri.

 

Excursii Optionale

 

Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume; reprezinta incununarea combinatiei dintre arta, inginerie si traditie.

Turul orasului Abu Dhabi – include vizite la Heritage Village, Moscheea Sheikh Zayed si Ferrari World.

Turul traditional al orasului Dubai – include vizite la Moscheea Jumeirah, Fortul Al Fahidi, Dubai Creek, Piata de Condimrote si Bazarul de Aur.

Safari in Dunele Desertului – include oprire in tabara de beduini, plimbari cu camila, spectacol orirotal si cina.

Croaziera pe vas Dhow Creek / Marina

Avrotura cu balonul deasupra desertului – de obicei are loc dis de dimineata, cu preluare la ora 05:00, intrucat sunt necesari curroti specifici. Excursia include si micul dejun servit intr-un camp special amroajat.

Vizita la Burj Al Arab – perfecta protru un pranz sau o cina savuroasa sau ceaiul de ora 5.