Cauta si rezerva online oferte de la toti touroperatorii! Selecteaza destinatia , alege data de plecare!
❤️ Recomandari hoteluri Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

Preturile sunt / sejur 7 nopti / camera (2 adulti)

Hoteluri de 4-5 stele, recenzii bune!


Sejur Ras Al-Khaimah


Ras Al-Khaimah este unul dintre cele șapte emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite. Deși nu este la fel de cunoscut ca Dubai și Abu Dhabi, acest loc are multe de oferit în ceea ce privește turismul.

În Ras Al Khaimah există 64 de kilometri de plajă cu resorturi pentru familii și hoteluri de lux sau terenuri de golf amplasate chiar pe malul apei, sporturi nautice etc.

Pornind într-o aventură cu caiacul printre mangrove luxuriante, veți descoperiți multitudinea de păsări și viața marina. Aventurându-vă în deșert, veți putea lua parte la experiențe tip safari, ce variază de la călărie până la campare printre dune uriașe.

Ras Al Khaimah este singurul emirate cu munți spectaculoși, unde oricine poate încerca o activitate desprinsa la propriu din Cartea Recordurilor: Jebel Jais Flight, ce deține titlul de cea mai lunga tiroliană din lume.

“Zborul” Jebel Jais este una dintre atracțiile de top a destinației, datorită numărului mare de persoane din întreaga lume care caută senzații tari și adrenalină. Cu o lungime de 2,83 km – echivalentul a peste 28 de terenuri de fotbal – tiroliana se întinde peste văile muntelui Jebel Jais, la o înălțime de peste 1.680 de metri deasupra nivelului mării și este cu adevărat o experiență de pus pe lista de lucruri de încercat măcar o dată în viață.

Ras Al Khaimah este divers și oferă o multitudine de experiențe pentru oameni de toate vârstele și cu interese variate. Există cu adevărat ceva pentru toată lumea – munte, deșert și plajă.

Activitățile în mijlocul naturii sunt elementul central al turismului în Ras Al Khaimah. Emiratul are plaje curate, mangrove luxuriante și vaste dune deșertice, pe lângă maiestuoșii munți Hajar și cel mai înalt vârf al Emiratelor Arabe Unite – Jebel Jais.

Ras Al Khaimah este, de asemenea, recunoscut ca un loc de top pentru animale sălbatice, inclusiv păsări migratoare, gazele, orixi, pisici sălbatice, pisici de nisip și vulpi, în timp ce zona de coastă și mangrovele sunt populate de broaște țestoase, flamingo, cormorani și multe altele viețuitoare.

De asemenea, destinația oferă o multitudine de experiențe culturale; oaspeții pot afla istoria Emiratului prin observarea tradițiilor, alături de triburile de beduini din munți sau vizitând situri arheologice precum Jazirah Al Hamra, fortul Dhaya, Shimaal și Julfar, toate acestea fiind recunoscute de UNESCO.

Atracțiile culturale, cum ar fi ferma de perle Suwaidi, oferă oaspeților șansa de a pătrunde în istoria perlelor din Emirate cu ajutorul tururilor de mangrove și a informații despre diversele tipuri de perle de cultură.

Emiratul deține un loc special în inimile căutătorilor de aventură și al entuziaștilor de activități în aer liber, ofernind mai multe experiențe cum ar fi: alpinism ghidat, ciclism montan și drumeții în munți, plimbări cu caiacul prin mangrove sau experiențe off-road.

Oaspeții care doresc să-și pună la încercare abilitățile de supraviețuire se pot îndrepta către prima tabără de supraviețuire Bear Grylls din regiune, ce oferă și prima cazare din lume sub acest nume, unde pot urma cursuri de supraviețuire.

Citeste si despre alte destinatii din Grecia!Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 


Date de contact

Adresa

Intrarea Chefalului nr. 11-13, Bloc B, ap 97, parter, Sector 2 Bucuresti

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
Newsletter oferte vacante

Aboneaza-te pentru a primi vacante noi sau reduceri speciale!