Sejur Sharm El Sheikh


Staţiunea Sharm El Sheikh, Egipt, este cel mai bun loc de relaxare, care combină istoria fabuloasă a zonei cu dezvoltarea industriei hoteliere şi a turismului.

De fapt, motorul lui Sharm El Sheikh este chiar turismul, ceea ce înseamnă că toată lumea, de la personalul hotelurilor la localnici, se va strădui să îţi facă şederea plăcută. Importanţa strategică a condus la transformarea acesteia dintr-un sat de pescari într-un important port şi bază navală pentru marina egipteana.

O propunere de planificare ierarhică a fost adoptată pentru Golful Aqaba, prin care au fost evaluate şi subdivizate în zone, oraşe şi centre.

După Sinai a fost restituit Egiptui în 1982, iar guvernul egiptean s-a angajat într-o iniţiativă menită să încurajeze dezvoltarea continuă a oraşului. Investitorii straini - dintre care unii au descoperit potenţialul localităţii în timpul ocupaţiei israeliene - au contribuit la numeroase proiecte de construcţii. Legile mediului inconjurator limitează, în prezent înălţimea clădirilor din Sharm el-Sheikh, astfel încât să se evite eclipsarea frumuseţilor naturale a împrejurimilor.


Climatul

Temperaturile medii in timpul lunilor de iarna (noiembrie-martie), variaza intre 15-35 ° Celsius şi în timpul lunilor de vară (aprilie-octombrie), 20-45 ° Celsius . Temperatura in apa Marii Roşii variază intre 21-28 ° Celsius pe parcursul anului.


Top 5 motive pentru a vizita Sharm El Sheikh

1. Una dintre cele mai importante destinații de scufundări din lume

Apele cristaline, varietatea incredibilă de pești exotici şi recifurile colorate de corali constituie un adevărat paradis al scufundărilor. Astfel, îţi poţi da seama uşor că Sharm El Sheikh ocupă o poziție privilegiată aici, dedicându-se exclusiv vacanțelor la mare şi scufundărilor de clasă mondială.

2. Safari în deşert

Este una din experienţele locale pe care nu trebuie să le ratezi! Plimbarea cu ATV-urile prin deşertul Nabq îţi va arăta cât de autentic şi aventuros poate fi Sharm El Sheikh. O tură pe ATV pe dunele de nisip face parte din activitățile cele mai îndrăgite de turişti. De asemenea, excursia în deșert include şi plimbare pe cămile și cină la beduini.

3. Locuri autentice cu arome orientale

Orașul vechi din Sharm El Sheikh este cap de listă. Deoarece nu face parte din zonele turistice majore din regiune, aici locuiesc mulți localnici, unde atmosfera culturii egiptene se simte cel mai bine.

4. Vreme excelentă pentru plajă şi baie

Dacă te întrebi cum este vremea în Sharm El Sheikh în această perioadă, află că este numai bună pentru plajă şi baie în Marea Roşie. Sunt peste 25 de grade în aer şi peste 22 de grade în apă.

5. Pachete turistice cu zboruri directe şi tarife reduse!

Sharm El Sheikh este printre puţinele destinaţii cu aromă exotică, la tarife accesibile şi zbor direct.

Descopera si alte vacante cu avionul!❤️ Recomandari hoteluri Sharm El Sheikh, Egipt

Resorturi de 5 stele, la plaja, recenzii bune!

Pretul este / sejur 7 nopti /camera 2 adulti cu All inclusive

Cauta si rezerva online oferte de la toti touroperatorii! Selecteaza destinatia , alege data de plecare!


Nu ai gasit ce cautai?

Putem discuta telefonic, pe Whatsapp, email sau poti solicita o oferta folosind formularul de mai jos!

Sau, poti efectua o cautare in timp real introducand datele dorite in motorul de cautare.

Primesti pe loc oferte disponibile si poti efectua rezervarea online, in timp real. 


Date de contact

Adresa

Intrarea Chefalului nr. 11-13, Bloc B, ap 97, parter, Sector 2 Bucuresti

Program

Ne puteti contacta telefonic Luni - Vineri 09:00 - 18:00

Suntem disponibili online in afara orelor de program.

Telefon

E-mail

Solicita oferta

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid